п’ятниця , 19.04.2024

У Калуському районі зіткнулися автомобілі “Рено” і “БМВ”. Є травмовані (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів марки “Рено” та “БМВ” трапилася у неділю, 21 жовтня, у селі Вістова Калуського району. В аварії травмувалися люди.

На дорозі державного значення Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига” між с. Боднарів та с. Вістова водій «БМВ» (1992 року народження) не вибрав безпечної швидкості руху і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Рено Меган».

Останнім керував громадянин 1975 року народження. В результаті ДТП пасажири останнього автомобіля травмувалися.

Йдеться про громадянина 2004 року народження, який отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку і поміщений в реанімацію Калуської лікарні, а громадянин 1975 року народження отримав тілесні ушкодження у вигляді заднього вивиху лівого передпліччя. Обидва водії – тверезі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.») Кримінального кодексу України.