четвер , 28.03.2024

Кому пропонують зарплату від 55 тисяч гривень

В Україні найвища середня зарплата у працівників авіації – 41 395 грн. У фінансовій сфері середні зарплати становлять 16 240 грн, у сфері інформації та телекомунікацій – 14 482 грн.

На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії, де платитимуть ще більше, пише The Point.

Завідувач педіатричної клінікою

Столична медична клініка шукає завідувача на зарплату 55 тис. грн. Кандидат повинен мати гарні організаторські здібності і досвід практичної діяльності. Крім адміністративно-організаційної роботи, майбутній завідувач вестиме прийом пацієнтів.

Фінансовий директор

На зарплату 75 тис. грн шукають фінансового директора. Компанія знаходиться у Львові, виробляє споживчі товари. Шукає фахівця з профільною освітою і досвідом роботи більше 5 років. Він повинен досконально знати Excel, англійську та українську мови.

Бізнес-менеджер для американської компанії

Бізнес-менеджеру обіцяють зарплату 85,5 тис. грн. Фахівцю доведеться працювати віддалено. Зокрема формувати команду, керувати щоденними бізнес-процесами для компанії електронної комерції, заснованої на платформі Amazon. Тому потенційний кандидат повинен мати не менше, ніж 3 роки досвіду роботи на Amazon. Також знати англійську на високому рівні. Бути багатозадачним, готовим працювати за “американським графіком” – з 15:00 до 23:00 за київським часом.

Головний інженер в будівництві

Компанія шукає фахівця на зарплату 100 тис. грн. Працювати доведеться у м. Буча, що під Києвом. Щоб отримати посаду, потрібно мати профільну вищу освіту і досвід роботи від 5 років. Знати норми і правила охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і протипожежної безпеки. Знадобиться досвід управління великими будівельними об’єктами з моменту збору вихідних даних до прийому завершеного будівельного об’єкта в експлуатацію.

Генеральний директор

IT-компанія шукає гендиректора на зарплату 280 тис. грн. Кандидат на посаду має володіти чудовими технічними і підприємницькими навичками. Бути активним, відповідальним і здатним до самостійної роботи. Щоб отримати посаду, потрібно пройти 15-денний випробувальний термін. Його оплачують.