вівторок , 23.04.2024

27-річну жительку Івано-Франківщини судитимуть за спробу вбивства співмешканця

Злочин трапився у грудні минулого року у селі Космач Косівського району.

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з апеляційного суду Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінальних правопорушень передбачених частиною другою статті 15 (замах на злочин) та частиною першою статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Обвинувачена – 27-річна жителька села Космач Косівського району, раніше не судима, повідомляє прес-служба  суду.

Злочин стався 19 грудня 2017 року у домі підсудної.  Відповідно до матеріалів досудового розслідування, жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, схопила зі столу ніж та нанесла співмешканцю декілька ударів у життєво важливі ділянки тіла.

Слідством встановлено, що жінка свій злочинний умисел не довела, оскільки потерпілого забрали в реанімаційне відділення Косівської ЦРЛ.

Такі дії органи досудового розслідування кваліфікували за  частиною другою статті 15 (замах на злочин), частиною першою статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження у вказаній справі розглядатиме колегія суддів: головуючий суддя – Беркещук Б. Б., судді – Веселов В. М. та П’ятковський В. І.

Вчора, 18 вересня, не відбулось підготовче судове засідання по цій кримінальній справі, через неявку обвинуваченої та потерпілого. Справу призначено на 15:00 10 жовтня 2018 року.