четвер , 18.04.2024

На Івано-Франківщині судитимуть батька і сина, які жорстоко побили таксистів

Слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області завершено досудове розслідування у досить гучному кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 296 КК України  (Хуліганство). 

Так, досудовим розслідуванням установлено, що 22 червня підозрювані жителі Ланчина і батько, і син вчинили бійку з таксистами із числа місцевих жителів та провокували їх на конфлікт.

Підготовленими заздалегідь предметами для нанесення тілесних ушкоджень, вони спричинили кільком особам легкі тілесні ушкодження та покинули місце події.

У подальшому ужитими пошуковими заходами поліцією обидва підозрювані були затримані в порядку ст. 208 КПК України та судом застосовано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави.

Розслідування, яке набрало розголосу серед громадськості, щодо так званої «все можливості» порушників, які вважаються досить впливовими у селі,  завершено та скеровано до суду.

Більше того, позиція поліції у розслідуванні, яке перебувало на контролі керівництва ГУНП в області однозначна – законність і об’єктивність. Як результат – винні мають бути притягнуті до відповідальності, зазначають у секторі комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Днями обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Надвірнянського районного суду.