п’ятниця , 29.03.2024

Карпатські війни – сьогодні вночі на Івано-Франківщині підірвали ресторан (ФОТО)

У місті Косів Івано-Франківської області сьогодні вночі підірвали ресторан.

Для розкриття цього злочину працівникам прикарпатської поліції  при залученні спецпідрозділу «УКОРД», Івано-Франківського Управління ДВБ   під процесуальним керівництвом обласної прокуратури знадобилося дев’ять  годин.

На підставі доказів причетності до злочину затримали групу із 5 осіб місцевих жителів та сусідньої Закарпатської області.

Сьогодні близько другої години ночі до поліції повідомили про те, що в ресторанному комплексі «Старий  Косів», що в районному центрі  стався вибух, внаслідок чого пошкоджено приміщення залу.

Правоохоронці, які оперативно прибули на місце події,  встановили, що невідомі особи,  застосовуючи вибухову речовину, шляхом підриву пошкодили приміщення ресторану.

В результаті невідкладних пошуків зловмисників правоохоронці затримали групу причетних до злочину із п’яти осіб віком від 23 до 60 років. Двоє з них мешканці Косівського району, троє – Закарпатської області.

На підставі обґрунтованих доказів у вчиненому слідчі затримали правопорушників у порядку ст. 208 КПК України.

В межах розпочатого кримінального провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України їм готують оголосити підозру та в подальшому суд обере міру запобіжного заходу.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Проводиться слідство, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.