п’ятниця , 26.04.2024

Зарплатний клондайк: 5 найбільш оплачуваних вакансій вересня

Вересень – це місяць, коли часу «на розкачку» у роботодавців практично немає. Тому все більше цікавих пропозицій для кандидатів.

Яку високооплачувану роботу пропонують на початку осені? Аналітики сайту rabota.ua визначили топ-5 найбільш грошовитих вакансій вересня, актуальних на даний момент і доступних для працевлаштування.

Заступник директора з організації залізничних перевезень

Спеціалісту обіцяють платити 100 тис. грн. Роботодавець шукає людину з вищою освітою, досвідом роботи у сфері залізничних вантажоперевезень, знаннями залізничного ринку і правил стандартів перевезення вантажів. Фахівець повинен чітко виконувати поставлені завдання, працювати в режимі багатозадачності. Вміти швидко реагувати і приймати відповідальні рішення.

Фінансовий директор

Роботодавець обіцяє платити 65 тис. грн. Компанія шукає фахівця, який діятиме відповідно до цілей і завдань компанії. До обов’язків фінансового директора входитиме постановка і розвиток системи фінансового управління і контролю в компанії. Оптимізація системи бюджетування, складання та контроль управлінської звітності. Фахівець займатиметься управлінням оборотним капіталом компанії і складатиме фінансові прогнози.

Керівник контакт-центру

Міжнародна компанія у сфері продажів і маркетингу готова платити 60 тис. грн. Фахівця шукають з вищою освітою, досвідом роботи операційним директором. Керівник контакт-центру має володіти англійською, мати досвід управління колективом, знати процеси і стандарти продажів контакт-центру.

Менеджер з продажу бетону

Роботодавець пропонує зарплату 50 тис. грн. Шукає фахівця з високими комунікативними навичками, який знає регіон і має досвід продажу бетону не менше 3-х років. Працювати доведеться у Київській обл. Тому одна із умов – це наявність власного авто. Роботодавець обіцяє компенсувати витрати на бензин.

Провідний бренд-менеджер

Компанія Roshen платитиме 50 тис. грн провідному бренд-менеджеру. Фахівцю доведеться вести стратегічне планування реалізації продукції, планування і контроль виконання завдань за обсягом прибутку. До його сфери обов’язків відноситиметься асортиментна політика та аналітика продажів. Роботодавець пропонує конкурентну зарплату, навчання, медстраховку і смачні обіди.