четвер , 28.03.2024

Житель Прикарпаття, який під час конфлікту стріляв з рушниці, може сісти на 7 років

Молодику, який стріляв із рушниці в Богородчанському районі, загрожує до 7 років позбавлення волі. Прокуратура повідомила про підозру

Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганства.

Встановлено, що 26-річний житель Богородчанського району, перебуваючи неподалік приміщення будинку культури в с. Дзвиняч Богородчанського району, під час конфлікту із невстановленими в ході досудового розслідування особами, будучи в стані алкогольного сп’яніння, діючи з наміром продемонструвати свою зверхність та силу, грубо порушуючи громадський порядок, усвідомлюючи, що біля нього перебувають інші особи, в їх присутності здійснив один постріл із рушниці.

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Молодику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Читайте також:
На Івано-Франківщині в учасників АТО і волонтерів стріляли з рушниці