четвер , 28.03.2024

Кохання до смерті: молода жінка померла після сексу

Трагедія сталася в одному із сіл на Вінниччині. Вранці чоловік знайшов свою дружину у ліжку мертвою.

Проте, що сталося, каже, не пам’ятає, оскільки був п’яним. Але родичі та друзі сім’ї підозрюють, що причиною смерті молодої жінки стали або хворі сексуальні фантазії чоловіка, або це було зумисне вбивство.

Тепер щодня Зоя Бержан ходить на цвинтар – на могилу своєї дочки Альони. Альоні Кирницькій було лише 32 роки – молода, здорова жінка. Тож її раптова смерть шокувала усе село.

Напередодні вона разом із чоловіком Андрієм та 11-річним сином гостювала у сусідів. Але пішла додому із дитиною швидше, чоловік Андрій повернувся десь через годину. Тієї ночі подрузі та кумі Альони Тетяні наснився пророчий сон – ніби та стоїть у весільній сукні та фаті, а це, як відомо, або до хвороби, або до смерті. Саме вона першою і дізналася про смерть подруги і викликала поліцію.

– До мене прибіг Андрій, каже Альона мертва. Я не повірила, кажу як, то ж все добре було, що сталося… Побігла до них, вона лежала обличчям до подушки на ліжку, – розповідає Тетяна журналістам «Надзвичайних новин». – Навколо багато крові, в неї була кровотеча.

Чоловіка Альони – Андрія затримали правоохоронці, бо в будинку тієї ночі, окрім жінки, був лише він та дитина. Зараз він у СІЗО. Тож хоронили Альону вже без нього.

Подружжя жило заможно – Альона була дочкою місцевого фермера. Розкішний будинок, дорога автівка, часті відпочинки на закордонних курортах – усе це було для сім’ї звичним. Проте подруги Альони та сусіди розповідають, що чоловік часто над нею знущався та зневажав – міг і вдарити при всіх, і за волосся потягати, і придушити.

А ще він любив екстремальний секс – жінка не раз скаржилася подругам, що застосовував задля вдоволення сторонні предмети, коли вона спала. Тож не виключають, що він просто у такий спосіб вирішив її позбутися, бо якби розлучилися, міг би втратити усе майно.

– Вона не раз розповідала, що прокидалася вночі від болю, лягала одягнена – просиналася гола. Казала, то тут болить, то там, – пригадує подруга. – Але нічого не пам’ятала. Зазвичай, це було після гучних гулянок. Чому вона нічого не пам’ятала – невідомо, можливо, чоловік їй щось підливав і робив зі знесиленим тілом все, що породжувала його хвора уява.

Експертиза має встановити остаточну причину смерті Альони і показати, чи пошкоджені статеві органи жінки. Від цього залежатиме і правова кваліфікація злочину. Проте слідство не відкидає версії і про те, що вбивство було спланованим, адже за тиждень до цього Андрій чомусь вимкнув усі відеокамери, якими нашпигований їхній будинок.

Джерело: “Західний аргумент”