п’ятниця , 29.03.2024

До Франківська їдуть журналісти програми “Гроші”

Команда програми журналістських розслідувань «Гроші» каналу 1+1 на чолі з ведучим Олександром Дубінським вирушить на Захід України та відкриє громадські приймальні в Івано-Франківську та Чернівцях.

Усі бажаючі матимуть змогу особисто поспілкуватися з журналістами програми «Гроші» та запропонувати тему для розслідування, повідомляє прес-служба телеканалу “1+1”. 

Глядачі, які зіштовхнулися з фактами корупції, зловживання владою або шахрайських схем, зможуть розповісти свою історію команді Грошей 14 вересня у Івано-Франківську на Вічевому майдані з 11:00 до 13:00 та 15 вересня у Чернівцях на Центральній площі з 13:00 до 15:00.

«Громадська приймальня» – спецпроект програми «Гроші» каналу 1+1, який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни. Ця імпровізована приймальня створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми «Гроші».

«Проект «Громадська приймальня» дає нам можливість дізнатися про проблеми українців з перших вуст, тому ми продовжуємо мандрувати містами України. Досвід попередніх зустрічей із нашими глядачами показує, що більшість соціальних проблем стикається з бюрократичною стіною державного апарату та безініціативністю чиновників. Тому за результатами наших приймальних ми не лише робимо резонансні розслідування, а також намагаємося в своїх сюжетах привернути увагу конкретних державних службовців до проблем, які відбуваються у їх регіоні», – коментує ведучий «Грошей» Олександр Дубінський.