середа , 24.04.2024

Біля “Буковелю” з’явилися озброєні “зелені чоловічки” – місцеві люди і туристи налякані (ВІДЕО)

Мешканців довколишніх сіл та відпочивальників ні про що не попереджали.

На території курорту “Буковель” невідомі у камуфляжі та зі зброєю перекривали дороги, що стурбувало місцевих мешканців. Ані мешканців довколишніх сіл, ані відпочивальників ніхто не попереджав.

Як згодом пояснили у Міноборони, у Буковелі проводились військові навчання “Козацька воля-2018” – бригади десантно-штурмових військ відпрацювали навчально-бойові завдання в гірській місцевості.

За сценарієм під прикриттям ударних вертольотів Мі-24, посеред складної місцевості Карпатських гір на кількох вертольотах десантно-штурмові загони здійснили висадку посадочним способом.

Після цього штурмові загони вийшли до вказаного району, взявши під контроль панівні висоти та рубежі. Згодом, для підсилення десанту підійшла бронегрупа з артилерією.

Сьогодні, 26 вересня, ці навчання продовжуються, пише “Фіртка”.

Практичні дії з десантуванням та виконанням інших навчально-бойових завдань, кажуть в Міноборони, проходитимуть у багатьох регіонах України.

Нагадаємо, 21 вересня СБУ протягом 30 годин проводила обшуки в “Буковелі” та пов’язаних із ним компаніях. В СБУ заявили про розкриття схеми розкрадання дорожнього фонду.