вівторок , 19.03.2024

У Франківську спіймали продавчиню наркотиків

В ході раніше розпочатого кримінального провадження за збут наркотичних речовин (ч.1 ст. 307 ККУ)  працівники Управління протидії наркозлочинів ГУНП в області затримали фігурантку  при повторному вчиненні правопорушення – збуті   наркотиків.

Так,  вчора в межах реалізації оперативної інформації,  правоохоронці задокументували  та   затримали 48-річну франківчанку коли та продала таблетку іноземного виробництва з надписом  «Subutex», за 400 гривень.

Вилучені речовини  направлено для проведення експертизи.

На підставі зібраних доказів причетності до злочину слідчі затримали  правопорушницю  у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу  України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочину, передбаченого за ч.1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.