п’ятниця , 29.03.2024

Туристи їдуть додому: у Карпатах утворилася 20-кілометрова “тягучка” (ФОТО)

Довжелезна тягучка довжиною понад 20 кілометрів утворилася сьогодні ввечері у селах Татарів, Микуличин, а також у місті Яремче.

Автомобілі, які намагаються виїхати з Карпат, потрапили у величезну “тягучку”. Про це повідомив голова Татарівської сільської ради Олег Дзем’юк.

“До уваги водіїв! Через Татарів, Микуличин, Яремче… у напрямку Івано-Франківська страшенна тягучка довжиною понад 20 км. Рух у колоні не перевищує 15 км/год”, – написав Олег Дзем’юк у Фейсбуці.

У коментарях люди припускають, що така ситуація складася через ремонт моста у Делятині.

Але  начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак пояснив, що тут справа не в поганих дорогах чи мостах, а у великій кількості людей, які повертаються після відпочинку у Карпатах.

“Якщо про шляхопровід у Делятині, то там вже рух відкрито двома полосами…. Так і хочеться причину великого потоку транспорту віднайти в поганих дорогах- але це не той випадок. Звичайно, люди повертаються після вихідних до дому. І ця проблема не тільки від Яблуниці до Надвірної. Спробуйте в неділю перед вечером потрапити до Львова, Києва….”, – пояснив Василь Буджак.