п’ятниця , 26.04.2024

За виграні у лотерею гроші купив собі автомобіль і квартиру в Івано-Франківську

12 листопада 2017 року вся Україна раділа за чергового щасливця – Анатолія Павлюка з Івано-Франківщини, який став мільйонером за результатами проведення тиражу №953 найпопулярнішої сімейної лотереї країни – «Лото-Забава».

Нагадаємо, пан Анатолій виграв один мільйон гривень у святковій акції «Відірвись по-дорослому», приуроченій до 18-річчя відомої лотереї.

З того часу минув майже рік, але він вже встиг реалізувати цілу низку планів і мрій завдяки виграшу, про що із задоволенням розповів журналістам, які нещодавно завітали до нього у гості.

Перш за все переможець поділився враженнями від участі в ексклюзивній програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБА МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», яку оператор державних лотерей «М.С.Л.» подарував пану Анатолію одразу після виграшу.

Скориставшись можливістю, герой приїхав до Києва разом зі своєю сестрою Інною та на два дні пірнув у життя справжнього багатія.

Незважаючи на те, що з того часу минув майже рік, спогади від розважальної програми досі зберігають яскраві фарби у пам’яті: фешенебельні ресторани, аквапарк, участь у прямому ефірі «Лото-Забава» та окремий бранч з улюбленими ведучими лотереї, професійна фотосесія, білий лімузин – лише частина того, що входило до дводенної програми відвідин мільйонером столиці Україні.

Перебуваючи у Києві, пан Анатолій відповідав на питання про свої плани на виграш однозначно: у першу чергу частину виграних коштів витратить на подарунки своїй улюбленій донечці на День народження та коханій дружині, яка до останнього моменту не вірила у реальність перемоги.

Будучи людиною слова, мільйонер так і вчинив – привітав донечку новим мобільним телефоном і гіроскутером, а дружину – норковою шубою, про яку вона мріяла.

Трохи пізніше він придбав квартиру в Івано-Франківську, новий автомобіль, професійний набір вудочок для рибалки – улюбленого хобі мільйонера. А справжнім апофеозом став відпочинок усією сім’єю на морі у Туреччині.

Маючи чималий стаж гри у «Лото-Забава», пан Анатолій не припиняє регулярно купувати нові лотерейні білети, але тепер вже разом із родиною, яка, після приголомшливого виграшу, повірила, що мрії справді здійснюються, варто лише зробити до них крок назустріч та придбати лотерейний білет.