субота , 20.04.2024

Дитячі джинси оптом – найпопулярніші моделі, які користуються великим попитом в Одесі

Джинси залишаються незмінно найпопулярнішим одягом у дитячому гардеробі. Батьки вибирають їх за практичність, а діти за зручність і зовнішню привабливість.

Дитячий джинсовий одяг оптом

На джинси також є мода. Змінюються фасони, посадка, кольору і декор. Купуйте дитячі джинси оптом нових моделей для вашого магазину.

Забезпечте себе трендовими речами, які будуть користуватися високим попитом.

Джинсовий одяг оптом в Україні: модні тенденції сезону

Популярними моделями в цьому році будуть:
• Завужені джинси.
• Широкі вироби з високою посадкою.
• Джинси з вишивкою, великими аплікаціями і потертостями. Рвані моделі.
• Штани не тільки синього кольору. У моді різні відтінки: гірчичний, коричневий, пісочний, бордовий, чорний, зелений, червоний і інші. Колір залежить від того, це джинси для дівчинки або хлопчика.

  • Декор. Якщо це модель для дівчинки, то вона прикрашаються елементами, які додають їй романтичності. Це може бути мереживо, стрази, паєтки, додаткові декоративні блискавки і заклепки.
  • Моделі для хлопчиків декорують додатковими кишенями, аплікаціями, великими написами і вишивкою. Також для цих цілей використовується фурнітура.

Вибираючи джинси дитячі оптом від виробника, зверніть свою увагу і на інший одяг з цієї тканини. У цьому сезоні модно буде все: спідниці, комбінезони, сукні та жакети. 

Джинси дитячі оптом від Babyland

Дитячий джинсовий одяг оптом

Підібрати хороший асортимент джинсового одягу можна на сайті babyland.in.ua.

Тут ви знайдете речі, які будуть популярні серед дітей вже цієї осені.7 км опт дитячий одяг пропонує вигідні умови покупки.

Відсутність мінімального замовлення та низька вартість будуть доступні підприємцям-початківцям.Здійснюється доставка по всій Україні і не тільки. Замовити товар можна онлайн.

Привітні менеджери проконсультують і допоможуть у виборі одягу. Ваше замовлення буде оперативно зібране і відправлене.

Джинси – це безпрограшний варіант, який обов’язково принесе вам прибуток. Включіть їх у асортимент свого магазину, і ви не прогадаєте.