вівторок , 16.04.2024

У Франківську 24-річний молодик влаштував стрілянину і поранив трьох осіб

Інцидент трапився вночі, 18 серпня, у селі Крихівці, що належить до Івано-Франківської міської ради.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом учинення замаху на вбивство з хуліганських спонукань трьох осіб із застосуванням вогнепальної зброї.

Встановлено, що 18.08.2018, близько 00 год 15 хв, у с. Крихівці Івано-Франківської міської ради 24-річний житель м. Івано-Франківська, перебуваючи в салоні автомобіля,  з хуліганських спонукань здійснив постріл із невстановленої вогнепальної зброї, в результаті чого троє осіб отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості, та зник із місця події.

У ході проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів встановлено особу, причетну до вчинення вказаного кримінального правопорушення, та складено повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.п. 1,7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Замах на вбивство двох або більше осіб з хуліганських мотивів»).

Крім того, за клопотанням прокуратури області судом надано дозвіл на затримання підозрюваного, з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного та з’ясування всіх обставин учиненого кримінального правопорушення, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.