субота , 20.04.2024

У Франківську запустили виробництво сучасних пральних машин

Першого серпня за участі посла Швеції в Україні Мартіна Хаґстрьом, Electrolux на заводі у приміських Микитинцях запустило нову лінію виробництва вузьких пральних машин Electrolux PerfectCare.

Виробничий процес на Прикарпатті побудований за міжнародними стандартами, вся техніка перевіряється на відповідність до вимог міжнародної системи контролю якості.

Перевага пральної машинки Electrolux PerfectCare у тому, що вони маленькі, але попри це вони дуже потужні. Досконалі технології забезпечують не просто очищення одягу, а й збереження кольору, форми і текстури речей. Більше того, розумна техніка сама обирає оптимальну програму та цикл прання залежно від типу і складу тканини та завантаження барабану.

Мартін Хаґстрьом, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні, каже, що це дуже важлива інвестиція Швеції в Україну і в Івано-Франківську область.

“Я щасливий побачити результати довгострокової кооперації Швеції й України. Швеція дуже зацікавлена в тому, щоб розвивати торгові відносини та бізнес з Україною. Ця фабрика відіграє велику роль в експорті країни до Швеції. У той же час ми маємо розуміти, що цей рівень є не досить високим, і хочемо поглибити співпрацю між нашими державами. Насправді щасливий бути на презентації нової лінійки продукції від “Електролюксу””.

Олександр Кузик, директор ДП “Електролюкс ЛЛС”, зазначив, що компанія має шведське коріння і повністю відповідає її ідеології.

“”Електролюкс” – це компанія для людей. Ми хочемо, щоб життя кожного з нас було кращим і легшим. Протягом року ми виготовляємо близько 60 мільйонів одиниць побутової техніки. Наш тогорічний товарообіг становить 122 мільярди шведських крон. Наша стратегія – бути кращими у своєму класі для споживачів і партнерів”, – каже Кузик.

За словами Олександра Кузика, компанія використовує інноваційні технології та розробки для виготовлення побутової техніки.

“Новий модельний ряд пральних машинок вже отримав у цьому році нагороду за дизайн. У приладі з’явилася антиалергійна програма, а також програми, призначені для прання дитячого одягу, джинсів, виробів з вовни. Машинка має інвертерний мотор, який забезпечує тишу під час її роботи”.

Більше 65% пральних машин, виготовлених на франківському заводі, йдуть на експорт до Швеції, Польщі, Італії, Угорщини, Хорватії й інших країн Європи та Кавказу. Олександр Кузик додає, всупереч тому, що українці схильні ставити під сумнів українське виробництво, компанія доводить споживачам, що й вітчизняна компанія може виготовляти сучасну надійну техніку.

Джерело: “Галка”