п’ятниця , 29.03.2024

Етно блуза від dolcedonna – невід’ємна частина business look сезону 2018

Одяг для роботи в офісі повинен відповідати певним вимогам. І саме тому при словосполученні «діловий стиль» у багатьох відразу виникають асоціації з чорно-біло-сірими композиціями, які вганяють в тугу.

Купити блузку жіночу

Але дизайнер Олена Голець змогла подолати ці стереотипи і довести, що навіть офісну блузку купити можна досить не нудну.

Найбільш поширеним варіантом жіночого business look є поєднання блузи та спідниці-олівець. Їх можна носити як цілком самостійний комплект, а також доповнити піджаком.

Яку купити блузу, щоб одночасно відповідати діловому стилю і не відстати від модних тенденцій? І де купити спідницю олівець, яка не тільки ідеально сяде по фігурі, але і буде пошита з натуральних матеріалів високої якості? Ці питання задає собі кожна бізнес вумен.

Етно блузи від DOLCEDONNA – чому це завжди стильно?

Сьогодні етно стиль в одязі популярний як ніколи. Він дістався навіть до ділового одягу. Але в корені неправильним буде думати, що етно стиль це неодмінно яскраві строкаті речі.

Існують цілком лаконічні принти, відмінно підходять для ділового костюма і ідеальним варіантом стане шовкова блузка, купити яку ви можете в магазині Дольчедонна.

Основними вимогами ділового стилю є:
• стриманий фасон;
• нейтральні кольори;
• висока якість і респектабельність одягу;
• акуратність.

Відмітною ознакою гарного смаку є простота. І саме business look надає шикарну можливість продемонструвати в повній мірі своє почуття смаку.

А вибравши одяг з натуральних тканин високої якості, ви не тільки будете виглядати респектабельно і вишукано, але і охайно, адже вона довше зберігає свій первісний вигляд.

Стильна етнічна шовкова блузка, купити яку сьогодні має будь-яка жінка, що стежить за модою, не тільки буде відповідати офісним вимогам, але і відзначить почуття стилю своєї власниці.

Купити блузку жіночу

Дизайнерський одяг для офісу – оптимальний вибір на сайті dolcedonna.com.ua

Магазин Дольчедонна пропонує своїм клієнткам доповнити свій бізнес-цибулю стильною і витонченою спідницею олівець. Спідниці олівець – це те, що можна назвати однією з основ ділового стилю.

І якість використовуваної тканини для неї вкрай важливо, адже спідниця, пошита з натуральних тканин, буде не тільки добре сидіти, а й збереже гідний вигляд протягом всього робочого дня.

Бренд одягу Дольчедонна відрізняє незмінно високу якість тканин, тому в діловому одязі від Олени Голець ви будете виглядати відповідно до етикету і не ризикуєте відстати від останніх модних тенденцій.