вівторок , 19.03.2024

В одному з райцентрів Івано-Франківщини призначили нового начальника поліції

У поліції Прикарпаття кадрові зміни. Начальником Рожнятівського відділення поліції призначено підполковника Василя Сав’яка.

Володимир  Голубош, керівник поліції Івано-Франківщини представив   особовому складу Рожнятівського  відділення поліції нового начальника підполковника поліції Сав’яка Василя Михайловича, який до цього очолював Богородчанську поліцію.

Представляючи особовому складу нового керівника,  Володимир Голубош  наголосив на досвідченості  у службі Василя Михайловича, його принциповому і професійному підході до роботи, позитивній характеристиці серед громадськості та  влади, що дозволить найкращі напрацювання  у службовій діяльності правоохоронця втілити тепер на Рожнятівщині,  забезпечуючи конституційні  права  та свободи громадян у протидії злочинності.

У заходах взяли участь голова  районної державної адміністрації Ірина  Люклян, голова районної ради Василь Рибчак селищний голова смт. Рожнятів Василь Мацевко, голова Рожнятівського районного суду  Ганна Калиній  та   заступник керівника  Калуської місцевої прокуратури  Петро Гаврилюк.

До цього підрозділ  поліції очолював підполковник поліції  Василь Козак.

Василя Сав’яка привітали із ново призначенням  та побажали успішної служби, повідомляють у секторі комунікації поліції в Івано-Франківській області.