п’ятниця , 19.04.2024

Відкатні ворота для промислового використання в Рівному – brama-market.lviv.ua розповідає, на що слід звертати увагу перед замовленням

Обираючи в’їзну конструкцію для виробничого об’єкта, слід розуміти, які можливості та властивості вона може мати.

Автоматичні зсувні ворота, що застосовуються в промисловості, дещо відрізняються від тих, що використовуються в домашніх умовах. Хочете розібратися в питанні та дізнатися більше про спеціалізовані системи? «БРАМА МАРКЕТ» пояснить, яким виробам варто віддати перевагу при виборі й чому.

Промислові ворота консольного типу: головні особливості

Перша відмінність конструкцій для обладнання в’їзду на комерційний об’єкт – це, звичайно ж, їх габарити. Одно- або двостулкові ворота для підприємств дозволяють перекривати дуже широкі прорізи – від 6 метрів і більше. Кількість рухомих частин ви можете обрати самостійно, спираючись на наявність необхідного вільного місця для установки відкатної системи.

Другою відмінністю стає велика вага конструкції. На неї впливає застосування рейкових механізмів, що дозволяють практично не обмежувати масу полотна.

Третя, та, мабуть, найголовніша відмінність воріт на виробництво – можливість стабільної високоінтенсивної роботи. Це означає, що:

  • Проїзд зможе дуже часто відкриватися і закриватися протягом доби;
  • Механізм буде функціонувати без збоїв і неполадок протягом довгого періоду часу, лише зрідка потребуючи спеціалізованому технічному обслуговуванні.

Варто відзначити, що в’їзна конструкція повинна піддаватися оперативному ремонту та заміні пошкоджених деталей без створення перешкод для роботи підприємства. Як правило, функціонування високоякісних промислових систем можна швидко відновити навіть при виникненні несправностей електроприводів.

3 основні вимоги, яким повинні відповідати консольні ворота на виробництво

  1. Важливо, щоб швидкість роботи механізму дозволяла забезпечувати необхідну пропускну здатність;
  2. Конструкція повинна бути оснащена зручною хвірткою для додаткового входу, а також необхідними елементами безпеки, що дозволять уникнути травматичних ситуацій;
  3. Електричний привід, встановлений на розсувну систему, має підбиратись з урахуванням ваги та розмірів стулки.

Який тип розсувних воріт найкраще підходить для промислового застосування?

В’їзди на території підприємств найчастіше обладнують конструкціями консольного типу. Це обумовлено тим, що вони можуть пропускати габаритні транспортні засоби будь-якої висоти. При оснащенні якісною автоматикою (наприклад, FAAC, CAME або Nice) системи також забезпечують швидке відкриття та закриття прорізів.

Promyslovi vidkatni vorota Wisniowski

Рекомендуємо звернути увагу на ґратчасті оцинковані ворота Wisniowski. Встановивши на паркан конструкцію PI 95, ви зможете загородити простір шириною до 12 м. Модель PI 130 здатна перекрити отвір до 16 м, а для обладнання величезних в’їздів (до 24 м) ідеально підійде консольна брама PI 200.

Всі вищевказані вироби можна оснастити фірмовим приводом, який буде встановлено прихованим (всередині стовпчика) або зовнішнім способом. Для підвищення безпеки експлуатації пропонуються фотоелементи, датчики перевантаження, спеціальні планки, а також лампи, які сигналізують про хід стулки.

Корисні пристрої не дозволять полотну зіткнутися з перешкодою при в’їзді: таким чином можна не тільки уникнути травматичних ситуацій, а й виключити механічні пошкодження транспортних засобів і самої консольної системи.

Avtomatychni vidsuvni vorota dlya pidpryyemstv

Як замовити відкатні промислові ворота з доставкою та монтажем у Рівному?

Бажаєте обладнати в’їзд на територію підприємства висококласною та довговічною конструкцією? Оберіть її в онлайн-каталозі brama-market.lviv.ua просто зараз, а потім зателефонуйте за номером +38 (050) 356-21-14 для здійснення покупки.

Зв’язавшись із менеджером інтернет-магазину, ви зможете обговорити з ним всі деталі та нюанси замовлення, а також отримати технічну консультацію при необхідності. Нагадуємо, що кожен клієнт, який відвідує спеціалізований виставковий салон «БРАМА МАРКЕТ» у Рівному, отримує особливу знижку!