вівторок , 23.04.2024

Встановлюємо ворота для гаража ALUTECH у Хмельницькому: обрати між моделями TREND та CLASSIC допомагають фахівці Brama-market.lviv.ua

Останнім часом ворота з сендвіч-панелей білоруської компанії ALUTECH мають все більший попит на ринку України.

Така популярність обумовлена конкурентною ціною, зручністю у користуванні та високим рівнем функціональності. Візуально моделі виглядають майже однаково, але між ними існують відмінності. Щоб визначити, які саме, фахівці brama-market.lviv.ua пропонують розглянути їх більш детально.

ПІДЙОМНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА В ГАРАЖ СЕРІЇ TREND

В’їзна система з даної лінійки виготовлена з сучасних та надійних матеріалів. Вона являє собою підйомне полотно, яке складається з панелей товщиною 40 мм. Їх каркас виконаний зі сталевих листів та має замкнений контур, що, безперечно, є значною перевагою. Такі секції більш стійкі до негативного зовнішнього впливу й не розшаровуються з часом. Завдяки наповненню ППУ високої щільності, коефіцієнт опору виходу тепла системи становить 0,74 м²∙°C/Вт.

Основні складові та фурнітура виконані зі сталі з оцинковкою, тому вони надійно захищені від корозії металу (при умові, що механізм буде встановлено в приміщенні зі звичайним рівнем вологості).

Поверхня стулки, яка має захисне цинкове покриття завтовшки 16 мкм, ретельно оброблена ґрунтовкою. Для надання привабливого виду секціям вони вкриваються двома шарами спеціальної фарби з частками поліаміду товщиною 40 мкм.

Для оформлення панелей на вибір пропонується формування у вигляді мікрохвилі, фільонки та гофри 3-х видів, а також 10 базових кольорів для забарвлення. Доступна фактура під деревину та фарбування полотна в нестандартний відтінок.

Avtomatychni vorota na harazh Alutech Classic

ГАРАЖНІ ВОРОТА CLASSIC ТА ЙОГО ПЕРЕВАГИ

Дані системи мають кращі теплоізоляційні властивості й підходять для опалювальних приміщень. Завдяки вдосконаленим секціям товщиною 45 мм та EPDM-ущільнювачу подвійного типу, вони відрізняються більшим опором передачі тепла (1м²∙°C/Вт). Також до переваг можна віднести приховану установку напрямних та вітростійкість (стулка витримує сильні пориви швидкістю до 120 км/год).

Фурнітура та основні складові елементи виготовлені зі сталі марки AISI 430, яка стійка до іржавіння. Саме тому навіть у приміщені з високим рівнем вологості механізм слугуватиме довго та надійно, не піддаючись корозії.

Представлена серія має широкий вибір оформлень. Вона може бути не тільки забарвлена нестандартними відтінками з каталогів DB чи RAL, а й прикрашена декоративними вікнами чи доповнена врізною хвірткою, для якої пропонується три типи порогів. Для облаштування окремого входу є можливість виготовлення дверей з ППУ-ущільнювачами, розміщеними по периметру.

Для дистанційного керування секційними воротами підходять автоматичні приводи італійського виробництва Came, Nice, Faac, чеського — DoorHan та інші. Також пропонується додаткове оснащення брами тросом для розблокування та замками (на випадок знеструмлення системи).

Harazhni vorota iz sendvich-paneley u Khmelʹnytsʹkomu

ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ

Провівши порівняльний аналіз двох моделей, можна сказати, що серія Classic значно виграє за технічними показниками в порівнянні з лінійкою Trend. Вона більш надійна, тепла та має витривалу конструкцію, тому здатна задовольнити вимоги власника приміщення й забезпечити належний захист.

ЯК ЗАМОВИТИ ВОРОТА НА ГАРАЖ ALUTECH У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ?

Якщо ви визначилися з вибором моделі — залиште заявку на сайті brama-market.lviv.ua або зв’яжіться із фахівцями за номером телефону  +38 (067) 112-18-69. Маєте питання та хочете ознайомитися з продукцією більш детально?

Приходьте до виставкової зали «БРАМА МАРКЕТ» у Хмельницькому. Ми радо покажемо зразки товарів, продемонструємо роботу підйомних воріт та допоможемо підібрати автоматику, дизайн тощо. Доставка в’їзних систем та іншої продукції здійснюється по всій території України у встановлені терміни.