п’ятниця , 29.03.2024

Бак-акумулятор Bakilux: чому це так важливо?

У сучасному світі велика увага приділяється збереженню енергії та максимально економним способам обігріву будинку. Для цього ідеально підходять баки-акумулятори.

Чому вони такі важливі? Чи допомагають економити та полегшують життя? Про це дізнаєтесь далі.

Зручність бака – акумулятора для твердопаливного котла

Найбільшу роль баки-акумулятори відіграють для власників котлів на твердому паливі. На сьогоднішній день такі котли стали дуже популярними. Вони працюють на відносно дешевій сировині, а також вся робота автоматизована.

Це дозволяє власникам не хвилюватись про процес опалення.  Хоча. Незважаючи на всі «плюси», завантажувати такі котли потрібно дуже часто, що створює додаткові незручності.

От тоді на допомогу і приходять баки-акумулятори, придбати які можна тут https://bakilux.com.ua/. Вони дозволяють акумулювати енергію та зберігати тепло довгий час.

При використанні таких баків частина води використовується для нагрівання води, яка потім буде використана для підігріву теплоносія після того як котел відключиться.

Це не потребує додаткового контролю та втручання людини. Процес відбувається автоматично, тоді, коли температура досягає певної позначки. Все це дозволяє полегшити процес експлуатації твердопаливного котла, детальніше про функції яких можна дізнатись тут.

Бак-акумулятор: його переваги

Чому ж бак такий важливий для сучасного справді економного та максимально комфортного опалення? Він має ряд переваг, що вигідно виділяють його серед аналогів:

  • Якщо автоматика котла на твердому паливі виходить з ладу, з допомогою бака-акумулятора, котел не перегріється.
  • При використанні таких баків, термін експлуатації котлів зростає в кілька разів. І він зможе прослужити набагато довше, ніж міг би без бака.
  • Коефіцієнт корисної дії котла зростає, так як енергія використовується більш повно та ефективно.
  • Такий можна використовувати і для нагрівання води для господарських потреб, якщо котел одноконтурний.
  • Термін завантажень палива зменшується. Це дозволяє економити на вугіллі, торфі чи дровах. В середньому можна зекономити до 15 % палива.
  • До системи опалення можна підключити ще один котел (газовий чи електричний).
  • Дозволяє рівномірно роз приділяти тепло.

Ви можете не хвилюватись про те, що бак – акумулятор займає багато місця. Сучасні баки дуже компактні та лаконічно вписуються у ансамбль котла та опалювальної системи в цілому.

А доступна ціна дозволяє придбати їх усім власникам твердопаливних котлів, ознайомитись з видами яких можна тут.  

Подібний бак – це не тільки спосіб зекономити, але й можливість підвищити свій комфорт та якість роботи опалювальної системи.

Крім того, сучасні баки – акумулятори дуже надійні, виготовлені із високоякісних матеріалів, тому термін їх експлуатації дуже довгий.

А якщо у вас уже є твердопаливний котел, встановлений раніше, то сучасні баки можна легко вмонтувати навіть у таку, дещо «застарілу» систему.

Якщо ви бажаєте зекономити, полегшити собі життя та створити максимально комфортну та безпечну систему опалення, без вагань придбайте бак – акумулятор у нашому магазині!