четвер , 28.03.2024

У Коломиї водій автомобіля “Рено” збив на смерть велосипедиста (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у середу, 25 червня, у місті Коломия Івано-Франківської області.

Водій легковика, проїжджаючи по вулиці Карпатській, що в районному центрі, близько 13 години, допустив наїзд на велосипедиста. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди.

Як встановлено правоохоронцями, 59-річний житель м. Коломия, керуючи автомобілем марки “Renault Kangoo”, рухаючись з вул. Грушевського, у напрямку до перехрестя, здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутньому з ним напрямку.

Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Водій, за результатами проведеного медосвідчення на визначення стану сп’яніння на час керування автомобілем, був тверезим.

Наразі особа велосипедиста, чоловіка віком приблизно 50-60 років встановлюється правоохоронцями.

Правоохоронці звертаються за допомогою до очевидців події, мешканців міста та ближніх сіл, допомогти встановити особу загиблого чоловіка (за фото, одягом) та у разі володіння інформацією з цього приводу просимо повідомити у чергову частину Коломийського відділу поліції за номером телефону (0342 33) 2-24-38 або за номером 102.

За цим фактом розпочато та проводиться досудове розслідування за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-ох до 8-ми років з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.