четвер , 18.04.2024

“Прикарпаття” здобуло гостьову перемогу у матчі проти “Інгульця” (ВІДЕО)

28 липня у Петровому місцевий “Інгулець” приймав івано-франківське “Прикарпаття”. 

Для обох команд цей матч мав колосальне значення, оскільки вони зазнали домашніх поразок у першому турі.

Зі стартових хвилин місцеві футболісти намагалися забити швидкий гол, обрушивши на суперника шквал атак. Однак зробити їм це не вдалося, хіба що двох захисників “Прикарпаття” посадили на жовті картки – і то хліб.

Натомість гості з Івано-Франківська регулярно створювали свої моменти в контратаках. Після удару Василя Цюцюри м’яч і взагалі пройшов в сантиметрах від штанги.

На 28-й хвилині Олександр Акименко опинився на ударній позиції, але головою по м’ячу не влучив. У відповідь Ігор Худобяк тут же завдав свій удар, але захисник вчасно завадив м’ячу долетіти до голкіпера господарів з початкової силою.

На 41-й хвилині арбітр вперше покарав жовтою карткою гравця господарів, і гості тут же цим скористалися. Ярослав Конкольняк навісив у воротарський з правого флангу, але м’яч, нікого не зачепивши, опинився в сітці воріт – 0:1.

Облога воріт “Прикарпаття” у другому таймі, звичайно, мала місце. Але назвати її акцентованою не вийде. Моменти виникали не так часто, як в дебюті поєдинку, і суперник вже явно пристосувався до стилю атакувальних дій “Інгульця”.

Кінцівка поєдинку не нагадувала навалу в звичному розумінні слова. Господарі так і не змогли втілити в гол хоча б один з наявних моментів. Таким чином, другий домашній матч поспіль підопічні Сергія Лавриненка програли, а івано-франківці зуміли здобути дебютну звитягу у Першій лізі.

Джерело: UA-футбол