п’ятниця , 19.04.2024

Поліція затримала чоловіка, який вкрав на Прикарпатті автомобіль “Тойота Лендкрузер”

Правоохоронці Прикарпаття затримали 48-річного чоловіка, якого підозрюють у причетності до крадіжки автомобіля марки “Тойота Лендкрузер”.

Оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області знайшли та затримали двох зловмисників,   жителів  Закарпатської області, підозрюваних у скоєнні  у  одному випадку   незаконного заволодіння   транспортним засобом,  у іншому – шахрайства.

В  результаті проведення пошукових заходів поліцейські  встановили  місце знаходження та затримали в м. Мукачево  48-річного  чоловіка, якого   розшукували за причетність до вчинення злочину пов’язаного із незаконним заволодінням  автомобіля «Тойота Ланкрузер», ще в  2016 році  у одному із сіл Яремчанщини. З метою уникнути покарання, чоловік переховувався від органів досудового розслідування.

Невдовзі оперативники затримали ще одного розшукуваного, 47-річного мешканця Хустського району, Закарпатської області, за скоєння ним злочину на Івано-Франківщині, пов’язаного із  заволодінням коштами потерпілого шляхом шахрайства.

У обох випадках судом змінено  запобіжний  захід  на  тримання під вартою. Наразі підозрювані перебувають в СІЗО, повідомляють у секторі комунікації поліції в Івано-Франківській області.