субота , 20.04.2024

Інспектор з телеканалу “1+1” завітав в один із райцентрів Івано-Франківщини (ВІДЕО)

У Калуші знімають програму«Інспектор. Міста». Сьогодні перевірили спортивно-оздоровчий комплекс «Акваторія.

Виміряли у басейнах показники води, протирали серветками підлогу, проревізували тренажерні зали, оцінювали наскільки комфортно чи не комфортно відвідувачам «Акваторії».

Зранку до «Акваторії» за завданням проекту«Інспектор. Міста» завітали таємні покупці, звісно ж, з прихованими камерами. Що вони виявили, невідомо. Які ще заклади у Калуші буде інспектувати Володимир Остапчук, наразі теж невідомо.

Чому  журналісти «Інспектор. Міста» обрали для інспекції саме Калуш і які об’єкти перевірять —  знімальна група секретів не видає. Та калушани думають, що це буде один із розважальних центрів.

У соцмережах активно радять, які заклади у Калуші варто проінспектувати ведучому проекту Володимиру Остапчуку.

Відвідувачі і працівники  «Акваторії» мали нагоду поспостерігати, як працює головний телевізійний інспектор України, як прискіпується до дрібниць. А ще оцінили,  як плаває ведучий «Інспектор. Міста».

Знімальна група пообідала в кафе спортивно-оздоровчого комплексу, розрахунок— відповідно до чеку.

Пополудню інспекція «Акваторії» продовжилася. Перевіряли під прицілом камер кожен куточок комплексу. На завершення знімальна група взяла інтерв’ю в директора «Акваторії» та його заступниці.

Орієнтовно програма про Калуш вийде на каналі «1+1» всередині осені. О шістнадцятій годині знімальна група залишила стіни «Акваторії». Куди далі проляже їх маршрут у Калуші, теж не сказали.

Зазвичай агенти проекту «Інспектор. Міста» проводять кілька днів в обраному для перевірки українському місті. Вони йдуть у  заклади сфери обслуговування, лікарні, школи, басейни, супермаркети, вдають із себе рядових відвідувачів, шукають цікавих героїв, щоб через їх історії, випадки у  житті показати місто.

Працюють агенти з прихованими камерами. Потім приїжджає ведучий «Інспектор. Міста» Володимир Остапук. Він має репутацію людини-правдоруба, яка прискіпливо і легко докупується до істини. Ведучий за добу проводить ретельну ревізію закладів, які заздалегідь обрали агенти. За результатами ревізії їм вручають табличку «Гордість міста» або «Ганьба міста».

Знімальна група “Інспектор.Міста” вже не вперше у наших краях. Сьомого грудня 2016 року журналісти інспектували Калуську центральну райлікарню та один із супермаркетів.

Кілька місяців тому група “Інспектор. Міста”  відвідала прикарпатське місто Долина.

Джерело: http://kalushnews.city