четвер , 18.04.2024

Футболістам “Прикарпаття” обіцяють належне фінансування у новому сезоні

Завдяки взаємодії облдержадміністрації, обласної та міської ради ФК «Прикарпаття» матиме належне фінансування.

13 липня в Івано-Франківську відбулася прес-конференція з приводу старту футбольного клубу «Прикарпаття» у Першій українській футбольній лізі.

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Як відомо, 20 липня наша команда в Івано-Франківську проведе зустріч із командою з Одещини «Балкани». Тому ключовими питаннями прес-конференції стали підготовка клубу до турніру, загальний настрій футболістів, фінансування ФК «Прикарпаття».

Головний тренер команди Володимир Ковалюк зауважив, що майбутній сезон буде цікавий, але важкий. Він закликав вболівальників підтримувати команду на трибунах у кожному матчі.

Під час заходу також було анонсовано створення благодійного фонду «Прикарпаття», який здійснюватиме пошук додаткового фінансування для команди.

Як зауважив Ярослав Паранюк, у питанні забезпечення фінансування ФК «Прикарпаття» є взаєморозуміння керівництва обласної державної адміністрації та обласної ради. Це дозволяє сподіватися на його позитивне вирішення. Адже команда відстоюватиме футбольну честь не тільки міста Івано-Франківська, а й усієї області.