п’ятниця , 29.03.2024

Обираємо складні ворота у м. Мукачево разом із brama-market.lviv.ua

В’їзні системи типу «гармошка» являються ідеальним рішенням для обладнання транспортних депо, авіаційних ангарів, автомобільних салонів, аеропортів, виставкових центрів і сучасних виробничих будівель.

Skladni promyslovi vorota Wisniowski

Звісно ж, автоматичні складні ворота повинні бути максимально безпечними, надійними та функціональними. В останній час найбільший попит мають спеціалізовані конструкції Wisniowski, які наділено неперевершеними візуальними та технічними характеристиками.

Сьогодні «БРАМА МАРКЕТ» пропонує розглянути особливості систем від польського виробника та переконатися, що вони дійсно стануть найкращим рішенням для установки на об’єкті.

Промислові ворота Wisniowski – оптимальна конструкція для злагодженої роботи

Важливим аспектом як при виборі, так і при подальшому монтажі ангарних брам, стає їх технічна складова. Функціональні елементи, виготовлені з якісних матеріалів, дозволяють інтенсивно використовувати механізм і роблять його довговічним.

Давайте дізнаємося, з чого складаються промислові системи типу «гармошка» та яким чином представлене оснащення впливає на їх роботу.

  • Всі частини, з яких збирають рухомі стулки, повинні бути міцно з’єднані між собою. Петлі та деталі, що дозволяють закріплювати ролики та візки, встановлюються за допомогою методу приварювання.
  • Напрямна рейка, розташована вгорі конструкції, забезпечує стабільний і плавний хід полотен.
  • Виготовлення складних воріт преміум-класу передбачає використання виключно високоміцних і якісних матеріалів. Стулки виконують з прозорого полікарбонату або скла, яке в повній мірі пропускає в будівлю денне світло. Це впливає не тільки на привабливість приміщення, але і дозволяє істотно скоротити витрати на штучне освітлення.
  • У підлогу встановлюється особливий напрямний профіль. Він призначений для повної стабілізації полотен, які пересуваються на роликах.
  • Щіткові ущільнювачі, розташовані на нижніх краях стулок, а також прилеглі елементи, що знаходяться в рамі, забезпечують надійну герметизацію отвору.
  • Профілі полотен оснащуються замками та засувами для того, щоб ви могли закрити доступ до приміщення та захистити його від проникнення злодіїв.

Avtomatychni vorota-harmoshka: konstruktsiyni osoblyvosti

Складчасті ворота Wisniowski – благородне та сучасне оформлення

Стильний дизайн в’їзних систем з Польщі являється їх додатковою беззаперечною перевагою. Для того, щоб брама повністю відповідала всім побажанням клієнта, її фарбують в необхідний відтінок з палітри RAL: на вибір надається більше ніж 200 колірних рішень.

Також конструкція може бути задекорована за допомогою особливої плівки. Вона надасть виробу не тільки текстури, а й привабливого кольору, який гармоніюватиме з оточуючими об’єктами та фасадом будівлі.

Skladni promyslovi vorota Wisniowski

Як замовити промислові ворота зі скла з установкою та обслуговуванням у Мукачево?

Для того, щоб стати володарем сучасної ангарної системи від відомого польського бренду Wisniowski – зв’яжіться із представниками онлайн-магазину brama-market.lviv.ua.

Це можна зробити як за допомогою форми заявки на сайті, так і за телефонами +38 (067) 112-18-69 та +38 (050) 356-21-14.

Бажаєте, щоб ворота-гармошка працювали максимально стабільно, а управління ними було безпечним і комфортним? Ми пропонуємо потужні моделі автоматики на пульті від FAAC, Nice, CAME і не тільки.

Поспішаємо нагадати, що «БРАМА МАРКЕТ» у Мукачево дарує особливу знижку на покупку кожному відвідувачу спеціалізованого виставкового салону. Дізнайтеся нашу адресу у консультанта та скористайтеся вигідною пропозицією вже зараз!