четвер , 18.04.2024

На Івано-Франківщині голова РДА побив депутата районної ради

7 липня у Долині на автозаправній станції відбулася бійка між посадовцем та депутатом Долинської районної ради. 

За цим фактом відкрито кримінальну справу.

7 липня, на Івана Купала, орієнтовно о 23 годині до чергового відділку поліції надійшло повідомлення від жителя міста Івано-Франківська 1976 року народження, який є головою обласної громадської організації.

«За словами заявника, приблизно о 20 годині він перебував на автозаправній станції «Авіас» в місті Долині, де між ним та жителем Долини 1971 року народження, який є також головою Долинської районної ради, виник конфлікт. Внаслідок цього заявникові було нанесено тілесні ушкодження у вигляді синців. За медичною допомогою чоловік не звертався. За цим фактом відомості внесені до ЄРДР за статтею 125 ч. 1 Кримінального кодексу України», – повідомляють у прес-службі ГУ НП Івано-Франківської області.

Прізвище заявника у поліції не називають. Як повідомляє «Галицький кореспондент», посилаючись на власні джерела, заявником є депутат Долинської районної ради Андрій Малетин.

В ГУ НП цю інформацію підтвердили. Другий учасник інциденту – голова Долинської районної державної адміністрації Юрій Мазур, який народився 17 грудня 1971 року. До слова, голова Долинської районної ради Іван Данилів народився у 1968.