четвер , 28.03.2024

Жителів Прикарпаття запрошують на незвичний фестиваль “Халабуда”

Незабаром вперше в Рогатинському районі відбудеться фестиваль «Халабуда» – три дні відпочинку, музики, поезії етнічних майстер-класів та пізнання себе на фоні мальовничої природи Рогатинщини.

Про це повідомили керівництво району організатори фестивалю, вихідці з с. Приозерне Рогатинського району Яна та Надія Сташків. Сюди вони запрошують наших краян відволіктися від буденних справ та взяти у ньому участь.

Активісти також кличуть до себе поетів, письменників, музикантів та майстрів, тренерів з йоги та духовних практик або людей, які можуть провести майстер-клас з танців.

Програма фестивалю передбачає майстрування халабуд своїми руками, поетичні читання на стозі сіна, музичну програму довкола вогнища, екскурсії Коко-фермою та її мальовничими околицями, чаювання, етнічні майстер-класи з гончарства, частування стравами, приготованими на відкритому вогнищі, та, звичайно, споглядання за одним з найбільших зорепадів Персеїди (вночі з 10 до 12 серпня максимальна кількість горючих частинок може досягти понад 200 на годину).

Вхід на фестиваль вільний. Організатори запрошують усіх охочих відчути себе у просторі свободи, приємних людей та незабутньої природи.

Контакти організаторів:

Яна – 0994784512; yanastashkiv@gmail.com
В’ячеслав – 0950545237; benkow96@gmail.com
Надія – 0968927997