четвер , 28.03.2024

Житель Прикарпаття під час вечері важко поранив свого брата

Інцидент трапився в одному з сіл Калуського району.

Цієї ночі близько  опівночі до   поліції  повідомили медпрацівники  Калуської центральної районної лікарні про те, що  до них на лікування  з тяжкими  тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини  доставлено 33-річного жителя одного із сіл району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала, що потерпілий разом із своїм рідним братом та батьками проживають разом в одному будинку.

Під час вечері  10 липня   з розпиванням спиртного   між   захмелілими братами виник побутовий конфлікт, в ході якого 38-річний брат намагався вирішити сварку з допомогою ножа, яким  вдарив  молодшого за себе брата, спричинивши йому проникаюче ножове поранення  нижньої  частини живота. Потерпілого доставлено до лікувального закладу та проведено оперативне втручання.

Зловмисника  слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому  підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За такі дії зловмисникові  загрожує  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.