вівторок , 16.04.2024

Ворота для гаража Ryterna у Львові: обираємо неповторний дизайн разом із brama-market.lviv.ua

Сучасна в’їзна система може стати справжньою прикрасою фасаду паркувального приміщення.

Стильні підйомні ворота, виготовлені на замовлення з урахуванням усіх побажань клієнта, надійно захистять гараж і зроблять його максимально привабливим.

Оформлення конструкції можна підбирати відповідно до загального вигляду будівлі. Панелі, з яких збирають полотно, фарбують у незвичайні кольори та доповнюють їх ефектним декором.

Сьогодні «БРАМА МАРКЕТ» пропонує дізнатись, які дизайнерські рішення пропонує відомий литовський виробник Ryterna.

Гаражні ворота в стилі «мінімалізм»

Шляхетне оформлення, що поєднує в собі строгі кольори та правильні форми, завжди залишається в тренді. Для того, щоб в’їзна система відповідала обраній мінімалістичній стилістиці, її забарвлюють у білий, антрацитовий або чорний матовий відтінок.

Що стосується текстури – кращим вибором стає гладка, не перевантажена деталями поверхня Flush-Slick. За бажанням замовника полотно прикрасять додатковим декором: у нього вріжуть прямокутні віконця або вставлять панорамну панель.

Сучасність та класика

Для того, щоб надати конструкції благородного та дорогого вигляду, для її збірки використають панелі, які мають відтінок і текстуру натуральної деревини.

Таке декорування є універсальним: воно підійде практично для будь-якого гаража. Секційна брама стане більш сучасною завдяки доповненню врізними вікнами, виготовленими із нержавіючої сталі.

Ворота на гараж у старовинному стилі

Підйомна система, яка має ретро-дизайн, може нагадувати розпашну амбарну браму. Виробничі технології, що застосовуються на литовському заводі, дозволяють виготовляти конструкції з максимально незвичайним оформленням.

Для того, щоб зібрати стулку в стилі «ретро», використовують спеціальні профілі, задекоровані під багаторічні дошки, а також сталеву фурнітуру.

В якості додаткового декору можуть служити вбудовані віконця, що складаються з декількох частин. Всі ручки, петлі та замки будуть виконані в єдиній стилістиці – «під старовину».

За бажанням клієнта на них зроблять акцент, пофарбувавши в насичений відтінок, що контрастуватиме з ретро-полотном.

Ідеальне оформлення Hi-Tech

Скляні ворота Ryterna FV Thermo Slick чудово доповнюють досконалий стиль футуристичних будівель. Прозоре полотно виглядає ефектно та дорого: при цьому воно захищає проріз не гірше за стулку з сендвіч-панелей, заповнених піною.

Однак якщо ви бажаєте, щоб конструкція була виготовлена ​​зі стандартних секцій, фахівці Ryterna запропонують не менш цікаве рішення.

Фірмове покриття Flush-Slick Plus у відтінку «антрацит», «мідь» або «сталь» допоможе оформити полотно в стилі «Hi-Tech». Для удосконалення дизайну пропонуються панорамні панелі з анодованого алюмінію.

Застосовуваний в них акриловий склопакет можна робити прозорим, матовим, текстурованим і не тільки. За бажанням клієнта конструкції нададуть найбільш привабливого вигляду, використовуючи LED-підсвічування.

Декорування під фасад гаража

Литовський виробник пропонує безліч цікавих рішень для створення «прихованого» в’їзду. Для полотна виготовляють спеціальні накладки, які повністю повторюють стилістику будівлі. Якщо ви любите еко-дизайн – замовте в’їзну систему із дерев’яним полотном. На панелях можуть бути вирізані різноманітні візерунки, що підкреслять натуральність використовуваного матеріалу.

Як замовити секційні ворота Ryterna зі стильним оформленням у Львові?

Для того, щоб стати власником ексклюзивної в’їзної системи, зверніться до менеджерів сайту brama-market.lviv.ua.

Зателефонувавши за номером +38 (050) 356-21-14 або +38 (067) 112-18-69, розкажіть нашим консультантам про свої вподобання.

Вони визначать вартість індивідуального виготовлення воріт на замовлення та запропонують найвигіднішу ціну!

Для зручного управління дизайнерською конструкцією обов’язково замовте електричний привід виробництва Nice, FAAC або CAME.

Для ознайомлення із товарами завітайте до спеціалізованого салону «БРАМА МАРКЕТ» у Львові, де представлено безліч зразків продукції. Шоу-рум розташовано за адресою: вул. Тичини, 2-Б, офіс 3.