вівторок , 19.03.2024

Після відмови у наданні кредиту ображений чоловік узяв сокиру і розтрощив банкомат (ФОТО)

Інцидент трапився у місті Рогатин Івано-Франківської області.

Вранці, 21 червня, працівники однієї із банківських установ повідомили до поліції про те, що один із клієнтів розбив сокирою банкомат.

На місце події одразу ж прибули працівники охорони та поліції, які в ході першочергових слідчих дій встановили особу лиходія, причини такої поведінки та затримали небезпечного зловмисника з сокирою у руках.

Виявилося, що 40-річний житель району прийшов до банківської установи аби взяти кредитну позику, проте йому відмовили. Почувши категоричну відповідь, обурений чоловік у незаконний спосіб виразив незгоду з умовами оформлення кредиту.

Узявши із власного автомобіля сокиру, він потрощив нею банкомат. Озброєного зловмисника затримала слідчо-оперативна група.

Дії зловмисника кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто, хуліганство, вчинене із грубим порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Відповідно до санкції статті йому загрожує відповідальність у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 5-ти років. Проводиться слідство, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.