четвер , 28.03.2024

На Прикарпатті молодий чоловік викрав телефон і автомобіль

Прокуратура передала до суду справу молодика, який за один вечір хотів «збагатитися» і телефоном, і автомобілем    

Коломийською місцевою прокуратурою скеровано до суду  обвинувальний акт стосовно 28-річного коломиянина за вчинення злочинів, передбачених  ч. 3 ст. 186 («Грабіж») та   ч. 2 ст. 289 («Незаконне заволодіння  транспортним  засобом») Кримінального кодексу України.

Встановлено, що вказаний  зловмисник 03.04.2018, близько 23.00 год, перебуваючи в одному  з  сіл  Коломийського району, шляхом вільного доступу проник до житлового будинку, де в присутності потерпілої та її неповнолітніх дітей відкрито заволодів мобільним телефоном вартістю понад 2 тис. грн.

Того  ж  вечора чоловік зайшов  на  територію  ще одного приватного  господарства та шляхом  вільного  доступу  проник  до приміщення гаража,  де  за  допомогою ключа, який знаходився в замку запалювання, запустив двигун автомобіля марки «Опель Комбо» вартістю понад 109 тис. грн та на викраденому транспортному засобі покинув  місце  скоєння  злочину, а в подальшому був  затриманий.

Під час досудового розслідування стосовно підозрюваного було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.