п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті заблокували ще одну дорогу. Люди вимагають ремонту (ФОТО)

Вірус поширюється? У Бистриці теж перекривають дорогу. Люди простояли вже чотири дні. Завтра о 15:00 пообіцяли приїхати чиновники з РДА.

Наразі заблокували дорогу для руху лісовозів. Оскільки саме вони, на думку місцевих, розбивають дороги в напрямку Надвірної, повідомляє активістка Руху нових сил Тетяна Пришляк.

Примітно, що підприємці теж стоять разом з людьми. Їх теж обурює стан доріг, бо і податки вони сплачують і дорожній збір з власної кишені до держбюджету сплачують. А от дороги нема. Транспортні засоби знищуються і потребують постійного ремонту.

Молоді небайдужі люди з Бистриці Олександр та Іван донедавна працювали в Сибіру. Тепер хочуть працювати тут. Олександр хоче розвивати тваринництво. Минулого року порахував, що сплатив дорожнього збору щонайменше 1000$, тож хотів би бачити хоча б якусь віддачу у вигляді ремонту доріг.

Жінки скаржаться на не те що непроїздність, а подекуди непрохідність місцевими дорогами, які їхні діти щодня долають дорогою до сільскої школи. Одним словом, допекло горян

За півроку тут сталися два летальні випадки через поганий стан доріг. В одному швидка не встигла на виклик і померла дитина, в іншому дитина з ровером впала з моста, бо не було перил, і втопилась.

Десь на початку травня в селі були громадські слухання з даного питання. Люди висловлювались категорично та попереджали про перекриття.

Як повідомлялося раніше 1 червня в селищі Делятин місцеві мешканці перекрили дорогу державного значення Львів – Мукачево.

Вони вимагали ремонту дороги Яблунів-Делятин, яка перебуває у вкрай незадовільному стані. Наступного дня блокування продовжилось. Це викликало чималий резонанс та хвилю бурхливих емоцій.

Джерело: “Фіртка”