п’ятниця , 29.03.2024

У Кривому Розі спіймали молоду жінку, яка на Прикарпатті разом з мамою здійснила “крадіжку року”

Правоохоронці затримали другу «смуглявку», із злочинної трійці, які торік пограбували подружжя пенсіонерів на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, резонансна подія, яку без перебільшення можна назвати «крадіжкою року» сталася торік у вересні.

85-річний житель одного із сіл Коломийського району звернувся до поліції з повідомленням про викрадення з його будику 13 000 євро, більше 100 000 гривень та 2000 доларів США.

Три непроханих гості не слов’янської зовнішності зайшли на господарство до літнього чоловіка та попросили випити води. Тим часом поки одна відволікала господаря, дві інших проникли у будинок та викрали вказану суму грошей.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження передбачене ч.5 ст. 186 (Грабіж) та пошуки зловмисниць. В результаті тривалих пошукових заходів гастролерок, одну з них затримали у лютому цього року у Києві.

Нею виявилася жителька столиці 1950 року народження. Її затримали та арештували. Встановлено, що її спільницями є дві її дочки одна 1972 року народження інша на дев’ять років молодша.

Другу із злочинної трійці – молодшу із дочок, 1981 року народження, розшукали у Кривому розі та затримали позавчора, 21 червня. Їй оголосили підозру та арештували.

Тривають пошуки третьої спільниці, повідомляють у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.