четвер , 25.04.2024

На Івано-Франківщині перекинувся рейсовий автобус. Одна людина загинула, 14 травмованих

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у середу, 6 червня, у селі Майдан Тисменицького району.

Близько 17.00 на автодорозі державного значення Н-10 сполученням Львів-Івано-Франківськ відбулося зіткнення рейсового автобуса “Богдан” з вантажним автомобілем “ЗІЛ-130”.

Автобус виконував рейс  за маршрутом Калуш-Івано-Франківськ, повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

В результаті ДТП автобус з’їхав у кювет де в подальшому перекинувся, автомобіль “ЗІЛ” перекинувся на проїжджій частині дороги. Причина аварії встановлюється працівниками поліції. На момент ДТП в автобусі перебувало близько 20 пасажирів та водій у вантажному автомобілі.

Внаслідок ДТП в лікувальні заклади звернулося 15 осіб з яких 1 особа, пасажир рейсового автобуса, 31-річна жителька міста Калуш, померла в обласній клінічній лікарні Івано-Франківська.

Одного пасажира автобуса госпіталізовано в Калуську центральну районну лікарню та 4 особи госпіталізовано в обласну клінічну лікарню Івано-Франківська. Стан госпіталізованих середньої важкості. Інших 9 осіб, які були доставлені в лікувальні заклади після огляду лікарів були відпущені додому.