п’ятниця , 19.04.2024

На Прикарпатті сотні людей всю ніч шукали у лісі 4-річного хлопчика (ФОТО)

У селі Петранка Рожнятівського району понад добу шукали 4-річного хлопчика.

Пошуки дитини позпочали пообідньої пори у суботу, 2 червня, а тривали вони до 7 години недільного ранку.

У цій ситуації не було жодного із правоохоронців та мешканців довколишніх сіл, хто б не перейнявся тривогою і переживаннями батьків дитини.

А все сталося дуже несподівано. Дитина, яка пішла з дідом випасати худобу у с.Петранка Рожнятівського району, заблукала у лісі. Поки дідусь відгонив десь корову, сказав малому почекати його.

Та коли повернувся до цього місця дитини не було. Ретельні і безперебійні пошуки дитини, довели, що чужої біди, як і чужих дітей не буває. Малюк уже в обіймах батьків.

Зазначимо, що повідомлення в поліцію надійшло після 2-годинних безуспішних пошуків дитини родичами. Після цього на пошуки хлопчика негайно вирушили працівники поліції, кінологи, військовослужбовці Нацгвардії, працівники ДСНС, до яких згодом долучилися сотні небайдужих місцевих жителів та мешканців інших сіл і міст Прикарпаття, які відгукнулися на повідомлення про зникнення дитини.

Хлопчика знайшли на світанку, стомленого, переляканого, але головне – живого і неушкодженого. Сплячий малюк сидів під деревом, повідомляють у секторі комунікації поліції Прикарпаття.