четвер , 28.03.2024

В аварії на Прикарпатті загинув майор поліції (ФОТО)

Цієї ночі у аварії, яка сталася у Тисменицькому районі, неподалік населеного пункту с.Рибне на автодорозі «Стрий-Чернівці», загинув майор поліції заступник начальника Галицького відділення поліції – Роман Білий.

За цим фактом розпочато досудове розслідування, повідомляє сектор комунікації
поліції Івано-Франківщини.

Знаходячись поза службою він їхав додому у село Старий Лисець. Перебуваючи за кермом власного автомобіля “Нісан Альмера”, проїжджаючи на заокругленому та неосвітленому відрізку вказаної автодороги між селами Рибне та Ст. Лисець, 4 червня о 23.45, він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Renault 22» у складі сідлового тягача.

Травми отримані у аварії виявилися смертельними. Він загинув на місці події.

Роман Михайлович Білий народився у селі Старий Лисець Тисменицького району 23.02.1987 року. Після закінчення у 2007 році Прикарпатського юридичного інституту ЛьвДУВС МВС України був призначений на посаду дільничного інспектора Тлумацького РВ УМВС.

За цей період службу проходив на різних посадах. Торік у серпні його призначено заступником начальника Галицького відділення поліції Тисменицького відділу ГУНП в Івано-Франківській області.

Проявив себе з позитивної сторони: досвідченим, вимогливим керівником та професійним працівником. Проходив службу в зоні АТО.

У загиблого залишилося двоє синів, дружина та батьки.

Керівництво та весь особовий склад поліції висловлює щирі співчуття родині загиблого та розділяють біль тяжкої утрати. Вічна пам’ять!