четвер , 25.04.2024

Як вибрати мотопомпу для різних цілей

Навіть у нашому столітті, далеко не всі райони мають можливість користуватися благами цивілізації, у вигляді стаціонарних мереж.

сг техніка в інтернеті

В першу чергу, це відноситься до дачних ділянок і сільгоспугідь. Для їх водопостачання можна використовувати мотопомпу, здатну забезпечити подачу води, з колодязя або відкритого джерела.

Купити мотопомпу в Україні можна без особливих проблем. Вони представлені великою кількістю моделей, що відрізняються експлуатаційними можливостями, обумовленими умовами роботи і потребами споживача.

Тому, перед тим, як вибрати мотопомпу, варто врахувати режим і місце експлуатації установки, від яких багато в чому будуть залежати необхідні характеристики.

Придбати помпи, з необхідними показниками, завжди є можливість в онлайн магазині Master Pro, у якому представлена ​​техніка від провідних виробників.

Для перекачування великих об’ємів води, протягом тривалого часу і без перерв, тут можна знайти дизельні мотопомпи.

Для короткочасної експлуатації, досвідчені користувачі рекомендують вибирати установки з карбюраторними двигунами, які вимагають періодичного «відпочинку».

Магазин техніки для саду та городу Майстер Про може запропонувати помпи різної потужності. На цей показник також варто звернути увагу, оскільки потужність движка визначає:
– Глибину, з якої установка може виконувати забір води.
– Висоту, на яку її можна подати.

Потужність впливає і на продуктивність агрегатів, але, більшою мірою, обсяги рідини, за одиницю часу, залежать від особливостей конструкції помпи.

Мотопомпи для чистої і брудної води від Master Pro

На сайті магазину, master-pro.net.ua, представлено обладнання для роботи з рідинами різного ступеня забруднення:
– Для чистої води, можна купити помпу, здатну перекачати до 7 кубів на годину.
Вона комплектується фільтром, який пропускає частинки грунту, які перевищують 5 міліметрів в діаметрі.
– Мотопомпа для брудної води впорається за годину з об’ємом до 130 кубометрів і може пропускати частинки до 2,5 міліметрів.

Прийнявши до уваги всі параметри, можна без проблем вибрати найбільш підходящий агрегат, який задовольнить всі потреби користувача.

сг техніка в інтернеті