п’ятниця , 29.03.2024

Чому у Львові найчастіше замовляють відкатні брами Wisniowski — розповідає brama-market.lviv.ua

Вуличні ворота відповідають за безпеку, тому важлива є їх надійність. Крім того, це обличчя фасаду, тож при обранні моделі зверніть увагу на дизайн.

polski vidkatni vorota

Сьогодні brama-market.lviv.ua розповість про виробника безпечних і зручних відкатних воріт — Wisniowski (Польща).

Вони призначені для захисту прибудинкової території від зловмисників. Продукція виготовляється із застосуванням сучасних технологічних розробок продукції, які направленні на підвищення зручності та рівня безпеки. Відповідність міжнародним стандартам якості підтверджено сертифікатами.

Особливості конструкції відкатних брам Wisniowski

Польські брами виготовляють з якісних матеріалів, що витримують високі навантаження. Монтаж відкатних воріт починається з закладання  швелера та бетонування фундаменту. На ньому монтуються консоль та опірні роликові каретки, що закріпляються анкерними болтами. Розмір напрямних — 95х85 мм.

Конструкція розсувної брами буває ліво- та правосторонньою, обираєте самостійно. Щоб система прослугувала максимально довго передбачена наявність антикорозійного захисту. Для цього застосовують розроблену польськими фахівцями технологію Duplex.

Процес покриття Duplex складається з 4 рівнів:

  1. Гаряче цинкування сталевого елемента. Готове полотно занурюють в цинковий сплав під температурою 450˚C.
  2. Проводиться процедура фосфатування.
  3. Далі, виконується безхромна пасивація металу.
  4. Останній етап — декоративне покриття брами. Для цього застосовується поліефірна порошкова фарба.

Переваги продукції Wisniowski

Ворота з Польщі відрізняються довгим терміном служби. Під час виробництва використовуються технології, які знижують ризик викиду шкідливих сполук в оточуюче середовище.

Таким чином, компанія Wisniowski піклується про екологію. Дизайн моделей відрізняється лаконічністю, а конструкція функціональністю.

Для підвищення безпеки і більш плавного ходу монтують зубчасту рейку. А щоб з’явилась можливість, якщо це необхідно, відкоригувати висоту, на стулках встановлюється спеціальний регулятор.

Підвищення безпеки виробів з ручним керуванням забезпечить встановлення ригельного замка або ключ-замка. Планка безпеки та фотоелементи виконують функцію захисту від зіткнення з перешкоду.

Вони фіксують сторонній предмет в отворі, та зупиняють рух стулки. Якщо встановити сигнальну LED-лампу ви будете попереджені, що полотно знаходиться в русі.

avtomatyka dlya vidkatnyh vorit

Дизайн відкатних брам

Польська торговельна марка пропонує на вибір різні варіанти оформлення відкатної брами. Завдяки різноманіттю декоративних елементів підібрати модель можна для будь-якого фасаду. Існує 7 типів оформлення:

  1. Для класичного ти мінімалістичного дизайну підходять серії Basic, Vario, Modern та Classic.
  2. Для стилів ренесанс, бароко, готика найкраще пасують Premium та Lux.
  3. Для екостилю та модерну ідеальний варіант — Style.

Як замовити стильну огорожу з доставкою у Львів

На приватних об’єктах встановлюють надійні та красиві брами. Автоматичні відкатні ворота Wisniowski впораються зі своїми завданнями найкращим чином. За доступною ціною ви можете їх замовити, заповнивши онлайн-заявку на brama-market.lviv.ua.

Потрібна технічна підтримка? Бажаєте поспілкуватись з менеджером перед тим як зробити вибір? Телефонуйте за номером: +38 (067) 112-18-69. Подивитися зразки ви можете, відвідавши виставковий зал «БРАМА-МАРКЕТ» у Львівській області.

Наше представництво розташоване за адресою — Зимна Вода, вул. Тичини, буд. 2Б, оф. 3. Доставка розсувних воріт по Україні виконується протягом 3 дію службою перевезення. Монтажна бригада робить монтаж за 5 годин.