четвер , 18.04.2024

Суркіс прокоментував чутки про продаж київського “Динамо”

Віце-президент УЄФА й екс-президент Динамо Григорій Суркіс прокоментував актуальні питання із життя Динамо офіційному сайту клубу.  

“Мені нічого спростовувати інформацію про те, що Ігор Суркіс не фінансує клуб уже два роки.

Якщо ви звернетеся до гравців, тренерів, тих людей, які обслуговують команду, працівників, а це величезна кількість людей – близько тисячі, – і вони працюють для того, щоб усі клубні команди мали все, то вони вам скажуть, що заборгованості із зарплати на форумі навіть на 1 місяць.

А щодо того, що Ярославський, або китайці, або хтось інший хоче купити Динамо, то це не обговорюється, тому що воно не продається!

Для мого брата доля Динамо має величезне значення. Він із дитинства любить цю команду, а коли став президентом, ніхто і ніколи не міг йому дорікнути, що клуб не фінансується.

Так, сьогодні у країні йде війна, обставини, за яких такі легіонери, як раніше, не бажають їхати, а ті, що знаходяться тут, залишають Україну.

Хіба у Бернарда в Шахтарі були погані фінансові умови? Але він поїхав і не збирається повертатися. Є чутки, що із Шахтаря поїде Фред, не хоче продовжувати контракт Феррейра, є актуальним питання про тренера.

Я не кажу про те, що Шахтар не може або Ринат Ахметов не хоче утримати цих людей, які на сьогодні є ключовими гравцями його команди. Але він не може тримати їх у кайданах.

Можливо, у них є інші стимули і мотивація для продовження кар’єри за кордоном. Тому ми не єдині перебуваємо в такій ситуації – це тенденція”, – зазначив Григорій Суркіс.

Джерело: “Кореспондент”