п’ятниця , 29.03.2024

Стало відомо, скільки заробляють футболісти київського “Динамо”

Гравці київського “Динамо” отримують доволі низьку офіційну зарплату в команді.

Згідно документу, найбільш оплачуваними гравцями столичного клубу станом на січень 2018 року були Олег Гусєв, Денис Гармаш та Євген Хачеріді.

Їх зарплата складала 20 тисяч 204 гривні.   За неофіційною інформацією, в останній рік зарплата Гусєва в київській команді була на рівні 50 тисяч доларів на місяць.

Нинішній капітан “Динамо” Віктор Циганков отримує в команді трохи більше 19 тисяч гривень на місяць. Сергій Сидорчук має зарплату в трохи більше, ніж 20 тисяч гривень на місяць.

За інформацією джерел, у того ж Сидорчука зарплата “в конверті” на рівні 1 млн євро на рік. Тобто, більше 80 тисяч євро на місяць.

Головний тренер київського “Динамо” Олександр Хацкевич, згідно відомості, за свою роботу отримує грошову нагороду у 18 тисяч гривень на місяць.

А найбільше серед тренерського штабу отримує зарплату тренер воротарів Михайло Михайлов, в якого більше 22 тисяч на місяць.

Серед легіонерів найбільшу зарплату має Дьємерсі Мбокані в розмірі 20 191 гривня на місяць. В інших закордонних гравців “Динамо” від 13 до 19 тисяч гривень на місяць.

Серед керівників “Динамо” найбагатшим за зарплатою є президент Ігор Суркіс, в якого 40 тисяч гривень на місяць заробітку.

Цікаво, що спортивний директор “Динамо” Олексій Михайличенко заробляє лише 10 тисяч гривень.

А генеральний директор клубу Реваз Чохонелідзе, що свого часу працював в італійському “Мілані”, отримує і того менше – 9 тисяч гривень на місяць.

Джерело: “Українська правда”