п’ятниця , 29.03.2024

На Івано-Франківщині створили раду роботодавців при обласному центрі зайнятості

Минулого тижня в обласному центрі зайнятості створено раду роботодавців.

Головою ради обрано голову ради роботодавців при Івано-Франківській міській філії Олексу Салигу, а секретарем – заступника директора обласного центру зайнятості Григорія Горбаля.

В установчому засіданні взяли участь генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов, перший заступник генерального директора Федерації роботодавців України Яна Зацерковна, директор обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, заступник голови виконавчого директора обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Скригунень, голови рад роботодавців при міських, районних, міськрайонних філіях Івано-Франківського обласного центру зайнятості та директори філій обласного центру зайнятості.

Присутні мали нагоду висловити свої пропозиції щодо вирішення питань, з якими вони стикаються при веденні власного бізнесу, а також почути думки представників Федерації роботодавців з цього приводу.

Р.Іллічов відзначив тісну співпрацю та координацію роботи Івано-Франківської обласної служби зайнятості та роботодавців не тільки на обласному, але і на місцевих рівнях.

Також було узвалено звернення до Федерації роботодавців України з пропозиціями внесення змін до законодавства про зайнятість та розвитку професійного навчання (перенавчання) дорослого населення.