четвер , 28.03.2024

У Франківську облаштують дві відпочинкові пляжні зони

Цього року на березі річки Бистриця Надвірнянська (вздовж дамби) планують облаштувати 2 відпочинкові пляжні зони.

В рамках облагородження місць масового відпочинку спорудять волейбольне та футбольне поля, пляжні зони для відпочинку з вуличними меблями та елементами благоустрою.

Як повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, проект умовно можна поділити на 2 частини.

«На сьогоднішній день пляжні зони знаходяться на підвищеннях відносно основного русла ріки, що дозволяє відновити на них об’єкти благоустрою. Вертикальне планування території рекомендується виконати за принципом максимального збереження існуючого рельєфу», – пояснив Смушак.

Перша відпочинкова зона міститиме футбольне та волейбольне поля, а також облаштування місць пасивного відпочинку. Також облаштують сходи.

«Пляжна зона матиме розміри 50*100 метрів. Проектом передбачене встановлення сонцезахисних грибків у кількості 5 штук, сміттєвих урн – 7 штук на території пляжної зони та встановлення поруч 4 перевдягалень.

У межах другої відпочинкової зони встановлять 3 сонцезахисні грибки, сміттєві урни, а також поруч розмістять 2 перевдягальні.

Джерело: http://pobudovano.com.ua/