четвер , 18.04.2024

У Франківську визначали найкрасивішу та найсексуальнішу дівчину

Конкурси краси, якого б масштабу вони не були, це завжди чудове шоу де красиві, розумні дівчата змагаються за титул найкрасивішої дівчини країни, міста, університету, школи. Хто був студентом обов’язково згадає ці університетські конкурси, котрі завжди користувалися успіхом серед студентів та супроводжувалися танцями, піснями, веселим виступом КВН.

Схожий конкурс краси на днях відбувся і у Івано-Франківському університеті нафти і газу.

Даний захід організував профком студентів цього ж університету, повідомляє Франик.

Дівчат, що брали участь у конкурсі було лише 7, тому кожна мала можливість показати себе з найкращої сторони і запам’ятатися глядачам.

Як і на кожному конкурсі краси, учасниці розповідали про себе та свої захоплення, вражали журі і глядачів найрізноманітнішими талантами, та виконували декілька виходів у різному одязі. Серед таких виходів і традиційний у купальниках, а також у однакових футболках, ретро-джинсах, на високих підборах.

Журі конкурсу вирішили не образити жодну з учасниць, тому почесний титул отримала кожна.

Відтак, головну перемогу здобула Діана Базавляк.

Титул «Міс сексуальність» – Суп Юлія, «Міс привабливість» – Шабан Лілія, «Міс артистичність» – Вородянець Анна, «Міс загадковість» – Власюк Діана, «Міс елегантність» – Овчар Інна та «Міс інтернет» – знову таки Суп Юля.

Всі дівчата справді красиві і розумні, університет може гордитися такими студентками.

Що ж до справ світу краси, скоро Івано-Франківськ приміряє на себе роль модної столиці. В травні у місті пройде фестиваль Край.Ка, в рамках котрого відбудеться модний показ, на котрому будуть представлені роботи місцевих дизайнерів. Це буде національний одяг із льону.