середа , 24.04.2024

“Прикарпаття” достроково здобуло путівку у першу лігу (ВІДЕО)

У минулі вихідні відбулися поєдинки 23-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги.


Івано-франківське “Прикарпаття” у суботу, 21 квітня, виступало в гостях проти ФК “Львів”.

У першому таймі команди обмінялися забити м’ячами. На 11-ій хвилині франківчанин Конкольняк відкрив рахунок, а на 34-ій хвилині львів’янин Бариляк відновив рівновагу.

Наприкінці першого тайму сталася неприємність для “Прикарпаття” – на 37-ій хвилині Боришкевич отримав повторне попередження і був вилучений з поля.

Відтак, майже увесь другий тайм (до 82 хв.) франківчанам довелося грати в меншості.
Однак, команда не знітилася і у середині другої половини зустрічі забила два м’ячі у ворота суперника.

Спочатку на 63-ій хвилині Януш вивів “Прикарпаття” вперед, а уже через три хвилини Худоб’як виграв верхову дуель і влучним ударом головою встановив остаточний рахунок матчу – 3:1 на користь  команди з Івано-Франківська.

Після цієї перемоги “Прикарпаття” достроково здобуло путівку у першу лігу.

Виїзна перемога над ФК Львів дозволила підопічним Володимира Ковалюка відірватися від найближчого переслідувача на 20 очок, тоді як до закінчення чемпіонату залишається тільки шість матчів, що автоматично робить івано-франківців недосяжними для переслідувачів.

Свій наступний домашній поєдинок МФК ПРИКАРПАТТЯ зіграє в п’ятницю 27 квітня проти тернопільської “Ниви”. Початок матчу о 18.00. Тож у франківців є можливість прийти на стадіон “Рух” та подякувати команді за чудову гру, протягом сезону.