п’ятниця , 29.03.2024

На Франківщині хлопець затягнув дівчинку у кущі та зґвалтував її

На Коломийщині ґвалтівника засуджено до 10 років позбавлення волі.

Коломийською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 152 («Згвалтування») Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 19.09.2017 в одному із сіл Коломийського району 20-річний раніше не судимий молодик силоміць затягнув малолітню дівчинку в кущі, заліпив скотчем рот та зґвалтував.

Вироком Коломийського міськрайонного суду вказаного зловмисника засуджено до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Прикарпатті чоловік зґвалтував малолітню дочку своєї співмешканки. На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України. Так під час досудового розслідування встановлено, що 09 січня 2018 року, підозрюваний раніше не судимий, житель Косівського району, перебуваючи у  приміщенні житлового будинку співмешканки в с. Кривоброди Косівського району, із застосуванням психологічного насильства та з використанням безпорадного стану потерпілої через юний вік, вступив у статеві зносини із малолітньою дочкою своєї співжительки, 2004 року народження, всупереч її волі.