четвер , 25.04.2024

У Калуші зіткнулися три автомобілі. Дві жінки отримали травми (ФОТО)

У суботу, 14 квітня, близько 16.30, у Калуші на перехресті вулиць Чорновола та Європейської трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів.

Як попередньо встановлено, 44-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем марки «SKODA Octavia», рухаючись по вул. Чорновола, виїжджаючи на перехрестя доріг Европейська-Руська не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем марки «NISSAN Primastar» під керуванням 25-річного мешканця одного із сіл району, який в той час рухався по головній дорозі.

В результаті зіткнення водій автомобіля «NISSAN Primastar» не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем марки «Hyundai» під керуванням 45-річної місцевої мешканки.

Внаслідок ДТП водійка автомобіля марки «Hyundai» отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому середньої третини правої гомілки, а її 25-річна пасажирка отримала – забій м’яких тканин та садну середньої третини лівої гомілки.

За результатами проведеного медичного освідчення, усі водії були тверезі, повідомляють у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.