четвер , 28.03.2024

Подробиці смертельної аварії на Прикарпатті: постраждали підлітки, які поверталися з військкомату (ВІДЕО)

На Прикарпатті перекинувся рейсовий автобус Надвірна-Ланчин, внаслідок чого одна людина загинула, і 12 потрапили в лікарні. 

Серед потерпілих є підлітки, які поверталися з медогляду у військкоматі.

Наразі відомо, що назустріч автобусу їхав легковий автомобіль. Поліція не знає, чому, але легковик виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у бус. Від удару той з’їхав з дороги та перекинувся у кювет. “Внаслідок зіткнення обидва транспортних засоби зазнали значних механічних ушкоджень”, – констатував начальник відділу ГУ НП в Івано-Франківській області Богдан Млиниський, пише “ТСН”.

У ДТП загинув пасажир мікроавтобуса, більшість серед травмованих – це 15-річні хлопці, які поверталися додому з військкомату, де проходили медогляд.  “Струс головного мозку, один хлопець – забій головного мозку, він зараз у нас в реанімації. Очікуємо спеціалізовану бригаду з обласної дитячої лікарні. А троє відправлені в неврологічне відділення обласної дитячої лікарні”, – розповів заступник головного лікаря Надвірнянської ЦРЛ Іван Меланюк.

З дорослих пасажирів шпиталізували лише одну жінку, в якої перелам ключиці. В інших незначні травми – ссадна та забиття, їм надали допомогу і відпустили додому. За словами місцевих жителів, аварії саме на цій ділянці дороги трапляються дуже часто, бо поворот має погану видимість, а відколи дорогу відремонтували, більшість водіїв почали сильно перевищувати швидкість.