п’ятниця , 19.04.2024

Мінуси і плюси воріт із профнастилу у Дніпрі – корисною інформацією діляться vorota24.com.ua

Від матеріалу, що застосовується при виготовленні в’їзної конструкції, дійсно залежить дуже багато. Заповнення безпосередньо впливає на надійність і довговічність системи, а також на її зовнішній вигляд.

Незважаючи на те, що ворота з профлиста користуються популярністю серед багатьох власників дач і приватних будинків, нам часто задають запитання про них.

Чи стійкий матеріал? Чи деформується метал від удару? Який дизайн може мати полотно? Давайте дізнаємося про це, розглянувши особливості виробів з профнастилу разом з «ВОРОТА 24». 

Позитивні сторони металевих систем

• Перше, що привертає увагу клієнтів – це, звичайно ж, невисока ціна. При цьому конструкції є не тільки доступними, а й швидко виготовляються. Якщо виникла необхідність терміново перекрити отвір – можна замовляти ворота з металевого листа і не переживати, що терміни виробництва затягнуться.

· Другий плюс профнастилу – його невелика вага. Завдяки цьому можна підібрати будь-який зручний спосіб управління, не зазнавши при цьому суттєвих витрат. Для руху стулки з таким наповненням знадобиться електричний привід помірної потужності. Навіть якщо ви вирішите вибрати автоматику найвищої якості, наприклад, від FAAC, CAME або Nice, відповідна модель буде коштувати недорого.

· Третьою перевагою є належна обробка матеріалу, що дозволяє захистити його від негативного впливу навколишнього середовища. На полотно наносять спеціалізоване покриття з полімерами, яке запобігає утворенню корозії. Воно зберігає свої властивості навіть при різких кліматичних змінах.

·  Четвертою перевагою консольних воріт з металопрофілю є їх універсальність. Конструкція може бути встановлена ​​у дворі житлового будинку, на огорожі дачної ділянки або навіть при в’їзді до складського комплексу.

·  П’ятий, і, мабуть, останній плюс – це можливість врізати хвіртку прямо в полотно, не роблячи її окремою. Таке рішення ідеально підійде в тому випадку, якщо на паркані не було виділено місце для установки дверей.

Недоліки воріт з профнастилу

1. Не дивлячись на те, що матеріал вважається зносостійким – це не зовсім так. Якщо сама консольна система дійсно може відрізнятися довговічністю (як мінімум 10-15 років служби), то про заповнення цього сказати не можна. Чим інтенсивніше буде експлуатуватися стулка, тим швидше вона втратить свої властивості і колишні візуальні характеристики.

2. Зверніть увагу на товщину металу, з якого виготовлено полотно. Якщо зашивання буде двостороннім, це збільшить міцність конструкції і зробить її більш стійкою до пошкоджень. А ось одинарний лист можна деформувати без особливих зусиль.

3. Якщо залізні ворота для забору розташовані поблизу до будинку – ви будете час від часу чути неприємні звуки, які видає профнастил, вібруючи під впливом вітру.

4. Металеві листи мають дуже скромне оформлення і представлені тільки в стандартних кольорах. Максимум, чим їх можна прикрасити – декором під дерево, решітками і елементами художньої ковки.

Як замовити автоматичні ворота з профнастилу з доставкою та монтажем у Дніпрі?

Ознайомтеся з асортиментом онлайн-каталогу vorota24.com.ua і виберіть відповідну конструкцію. Чи не знайшли модель потрібного розміру?

Телефонуйте нашим менеджерам за телефонами +38 (067) 693 70 77 та +38 (050) 441 21 75, щоб обговорити найвигідніші умови індивідуального виготовлення!

Якщо Ви хочете розглянути інші варіанти в’їзних систем і порівняти їх один з одним – приїжджайте у виставковий салон «ВОРОТА 24» в Дніпрі за адресою: вул. Плеханова, 3-Д.

Krasivyye vorota iz proflista s elektroprivodom

Avtomaticheskiye otkatnyye vorota iz profnastila

2 коментарів

  1. Плюс – це можливість врізати хвіртку прямо в полотно, не роблячи її окремою. Таке рішення ідеально підійде в тому випадку, якщо на паркані не було виділено місце для установки дверей.

  2. Якщо хочете зробити сучасні ворота для свого будинку або дачі, просто введіть в інтернеті в пошуку: «Ворота Лайф», так ви знайдете всі відповіді на свої запитання, користуйтесь кому цікаво)